top of page
3Design_logo
3Shaper_logo
logo_Boutique_FondFonce.png

CAD-software voor 3D-sieraden
Betreed de wereld van 3Design, de unieke CAD-software voor sieraden.
3Design CAD is ideaal voor het maken van op maat gemaakte sieraden in een snel tempo. De parametrische mogelijkheden en multiplatformcompatibiliteit zijn slechts enkele van de krachtige functies van deze software. Met meer dan 20 jaar ervaring in de juwelenindustrie heeft 3Design zijn aanwezigheid wereldwijd gevestigd. De ongeëvenaarde reputatie heeft 3Design tot de go-to-software voor alle juweliers gemaakt.

Prijzen

3Design software

Deep Image promo-video
3DESIGN V12 LOGO GREEN.jpg
3Shaper_logo
3Design_logo

3Design software

3Shaper_logo

3Design Professional licentie

3Design Atelier licentie

3Design Designer licentie

3Shaper module (voor 3Design licenties)

 

 

3Design Boutique

Volgende softwarepakketten zijn verkrijgbaar.

 

3Design_logo
logo_Boutique

3Design vanaf € 4000*

3Shaper € 1500*

Boutique € 700*

*prijzen excl. btw

3DConnexion

STRATEGY

De SpaceMouse zorgt voor de positionering van uw model of weergave en biedt toegang tot uw favoriete toepassingsopdrachten, waardoor uw normale muis wordt vrijgegeven om te doen waarvoor deze is ontworpen - de cursor verplaatsen om te selecteren en te bewerken.

Deze gebalanceerde en coöperatieve werkstijl voelt niet alleen goed aan, maar verhoogt ook het comfort door het gebruik van de muis te verminderen en de productiviteit te verhogen.

spacemous klein

3Dconnexion SpaceMouse
De SpaceMouse-producten van 3Dconnexion bieden een comfortabele en natuurlijke manier om te communiceren met de digitale inhoud in 's werelds meest populaire CAD- en creatieve toepassingen, waardoor u gemakkelijker kunt focussen op uw ontwerp in plaats van op uw software.

3Dconnexion-CAD-muis4
3Dconnection 3d mouse
3Dconnection space mouse
Formlabs

3Design & Formlabs partership

In de wereld van vandaag hebben ontwerpers dankzij technologische vooruitgang hun werkproces kunnen transformeren. Als een eeuwenoude industrie heeft de sieradenindustrie zich in de loop van de tijd steeds aangepast en ontwikkeld.

De introductie van CAD-software en 3D-printers is een keerpunt geweest in de productie van sieraden. 3D-software is onbeperkt en is een handig hulpmiddel wanneer traditionele goudsmeden zich beperkt voelen op de werkbank. Met 3D-printers kan de ontwerper hun creaties snel in prototypes produceren. Deze nieuwe mogelijkheid versnelt onmiddellijk de workflow in de werkplaats.

3Design is de referentie van vandaag als het gaat om het ontwerpen van sieraden met 3D-software. 
Onze partner Formlabs is ideaal voor creëren van prototyping modellen voor klanten.

De implementatie van deze twee technologieën gaat over het maximaliseren van uw tijd, geld en het tevreden stellen van uw klanten.

bottom of page